söndag, december 8

Adventskalendern - lucka 2

Precis som det blivit dags för lucka nummer två börjar det bli dag att inhandla julklappar. Och här kommer lite tips som nog passar de flesta. Så om ni inte vet vad ni ska köpa kan ni kolla här...


1. Hudprodukter är väldigt bra nu när det är vinter och huden blir torr. Just dessa saker kommer från the body shop - vem kan inte älska deras grejer för de doftar så himla gott. Body butter, shower gel, body lotion, det finns nått för alla (produkten på bilden är "tranbär").

2. Om vi ska fortsätta på doft spåret så passar ju doftljus bra. Jag fullkomligt ÄLSKAR yankee candles doftljus! De har så himla goda lukter. Dock är glasburken som finns på bilden rätt dyr (men praktisk), men det finns även waxkakor och andra små ljus att köpa. Sedan behöver man ju inte köpa ett "märkes-doftljus", det är ju doften som är det viktiga.

3. Leta du efter nått lite billigare men ändå väldigt roligt så är det här världens bästa ide. En snygg världskarta och ett par nålar och du har fått en resekarta! Sätt upp på väggen och markera platserna eller länderna du vart på. Perfekt till en kompis som gillar att resa. 
En karta kan köpas t.ex. Här 

4. Pussel, vad tusan hände med pussel? Det är så himla mysigt att bara ta fram och börja lägga, man fastnar verkligen för det. Det kan bli en väldigt rolig present. Ge den till en kompis och så har du en anledning att träffa den på lovet och lägga det. ;)
Om man köper ett snyggt motiv kan det även bli en snygg tavla när den är klar!

5. Tofflor är perfekt nu när det är vinter och kallt. Fick ett par av mina kompisar när jag fyllde år och jag fullkomligt älskar dem! Jätte mysiga att gå runt i här hemma. Lovar att den du ger dessa till inte kommer att bli besviken.
Finns att köpa på bland annat lindex.


Så, hoppas att ni fick lite tips! Förutom detta kan det ju alltid vara kul att ge bort något ätbart. Nästa vecka kommer jag tipsa om lite olika julgodis och kakor. Missa inte det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)