onsdag, mars 11

"GO folkis!"

Idag var det som sagt friskoleutmaningen vilket var riktigt kul.
Vårt lag spelade inte så bra i gruppspelet eftersom att vi typ bara hade fridalag i vår grupp och de spelar volleyboll typ 25/7 (det gjorde vi i varje fall på Fridaskolan). Men när vi spelade om 6-12 platserna så mötte vi våra egna lag och då gick det bättre. Vi vann 3 av 5 matcher. Kändes ändå som om spelet utvecklades lite till det bättre under dan.
Gick inte vidare till slutspel denna gång men det gjorde ett annat lag från skolan. Det stod lika när slutsignalen gick men bollen var i luften och vårt lag råkade slå den utanför plan så motståndarna van med ett poäng. Lite surt men de slutade varje fall som 4:a. Och fotbollen vann vi så det var kul.
I pausen mellan finalerna visade även dansgruppen upp sina danser. Den sista av den var gjorde så att vi också skulle vara med och dansa så alla stod och hoppade och dansade uppe på läktaren (eller ja, alla som i vår skola. Fridagymnasiet satt uppe i ett hörn och kollade på).
Har hur som helst haft en bra dag. Drog iväg på träning nästan direkt när jag kom hem så jag är rätt slut i benan nu. Ska snart gå och lägga mig och läsa. Har ett kapitel kvar i Hobbiten.
Ses
Några bilder från dagen







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)