lördag, maj 23

Segling och Eurovision

Hallo! Hur är läget?
Fint väder det vart idag va? Det har faktiskt blåst en den. Haha, kanske inte det ni tänkte på med bra väder men det var det jag syftade på eftersom att jag nämligen varit på seglingstävling idag. Var i Lidköping och seglade framnäs regattan. Det var som sagt ordentligt med vind vilket var kul (fast banan var väldigt kort och topp ca 15-20 min att segla runt). Vi var bara fyra zoomar och jag slutade på första plats efter att ha vunnit alla racen. Det var väldigt kul faktiskt. ;)

Just nu sitter jag och kolla på Eurovision. Hur många andra gör också det? Tycker att arenan är väldigt cool med de där runda lamporna som kan åka upp och ned. Tyckte att det var lite kul att påpeka dem, hehe. Dock tycker jag att det är lite jobbigt med kommentatorer som pratar så att man inte kan höra alla som sägs. Det är ju nästan som att kolla på film med kommentarerna på. Kan det inte finnas en kanal där man inte hör dem? 
Nu är det snart dags för Sverige och Måns. Hur tror ni att det går? Vi får se om jag orkar sitta uppe och se vem som vinner. När poängen delas ut är ju nästan något av det roligaste, men det är ju så himla många låtar och annat grejs innan det. Vi får se hur det blir.
Ha en bra kväll






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)