fredag, februari 6

Självporträtt

Har varken haft tid eller ork att blogga denna veckan men här kommer en liten rapport i varje fall.
Har tränat typ varje dag den här veckan (förutom tisdag = orkester) eftersom att vi inte har så mycket i skolan just nu - går bara och väntar på att det ska komma en jättevåg med plugg snart. Dock kanske jag skulle tagit det lugnt nån dag då jag börjar känna lite i halsen att det kan vara en förkylning på g. Får hoppas att det inte är så då det snart är sportlov och innan det match i morgon. Kommer nog bli rätt tufft då vi än så länge bara är 8 pers och vi ska möta serieledarna...

Idag var vi väg på teater i Göteborg med vår klass + alla ettor och ES2. Såg en ganska deep och lite konstig föreställning som hette "Ungdomen är deras sjukdom". Kan väl inte säga så mycket om handlingen eftersom att det mer eller mindre inte var nån exat handling. Men för en gång skulle får vi åka iväg på någonting med vår klass. Vi har på höjden varit på kommunen. Japp, väldigt kul..

Just nu jobbar vi med självporträtt på fotolektionerna så jag och Lisa åkte ut och fota. Trodde att jag skulle frysa ihjäl men när vi insåg att det inte gick att fota i jackor utan att man såg ut som en eskimå så var det bara att försöka stå ut utan ändå. När vi var klara vara vi aningen förfyrsta.
Det var i varje fall väldigt fint där vi var även om många av bilderna blev sådär. Nästa gång vi ska tillbaka dit blir det när det är lite varmare.
Här kommer i varje fall några av de bilderna som blev helt okej. :)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)