söndag, september 27

Bokmässan 2015

Så kom äntligen dagen vi taggat ända sen i sommras, bokmässan!
Tog tåget vid 9 för att vara där strax efter det öppnade. På centralstationen träffade jag på klasskompisar som också skulle få mässan för att träffa Clara Henry. De rekommendera att gå direkt till extrasigneringen som hon hade satt in på söndan (lycka!) eftersom att det dan före vart 2 timmars kö. Sagt och gjort gick ledade vi upp montern direkt när vi kom in. På grund av våra gratisbiljetter så kom vi in rätt snabbt och hamnade långt fram i kö. Efter 30-40 minuters väntan så dök hon upp och vi fick våra böcker signerade. Det var så roligt att få träffa henne och även lite overkligt. Jag är ju bara van med att se henne genom en skräm. Men hon var i varje fall jättetrevlig.
Efter att dagens största punkt var avprickad och vi minglade vi runt bland alla montrar och missade alla seminarier och andra författar signeringar vi planerat in. Men det gjorde inte så mycket då vi ändå fick se Conchita Wurst (två gånger), Ernst Kirchsteiger, Lena Furberg - författaren av Mulle, som jag även fick ett seriealbum signerat av -, Catharina Ingelman-Sundberg - författaren till Kaffe med rån, Mattias Boström - författaren av Från Sherlock till Holmes, som även signerade Elins bok eftersom att han stod bredvid henne när hon köpte den.
Förutom detta fick vi med oss en hel del böcker hem. Även lite kataloger, bokmärken - var av de bästa var några vi fick ta själva i en fotoautomat! -, bokfodral och gratis godis.
Så efter att ha spenderat 7 timmar inne på mässan är vi ganska nöjda och ganska trötta. Trots detta känns det som dagen har gått hur fort som helst och är verkligen jättenöjd över den!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)