måndag, juni 25

The best days in my life!


Här kommer lite om lägret. Segla från Göteborg, runt lite där och sedan ned till Helsingborg, Köpenham och Malmö.
De första dagarna blåste det och var rätt kallt..


En kväll låg vi på ett varv för att båten skulle besiktas. Under tiden fick vi i uppdrag att skriva om en låtetext. Den skulle innerhålla orden Elida och Jesus. Sen skulle vi sjunga upp den på midsommar i en melodifestival... Det var grymt kul! Men vi van inte ;)
Videos kommer...

Den kvällen så hade vi en jättefin dubbelregnbågen. Man såg hela, både början och slut. Den speglade sig jätte fin i vattnet. Bilder finns under.

Det var till och med några som bada i det ren *host* vattnet...


Marstrand...


Hade heldagssegling. Seglade från Marstrand till Helsingborg på två dagar. Eller ena dan så låg vi bara och drev utanför Helsingborg och badade och hade lektion. Vi hade världens finaste väder, låg på deck och solade och hade världens vattenkrig...
Så bäst!

Sen så råkade vi att dra sönder kapellet för ett segel så att man inte kunde hissa upp det... Så de skickade upp en högst upp i masten för att fixa det... 40 meter upp, hade velat men kanske inte vågat...



Mitt ute på havet, solnedgång kl halv 11... kunde inte vart bättre

Helsingborg...


Stranden där vi spela fotboll och några bada...

I Köpenhamn.. Först lura de oss att vi var i sverige för vi hade varit inne i båten när vi segla över gränsen. Sen så såg vi alla danska flaggor och danska Ö'n = ø så fatta vi att vi var i dammark.
De timmarna vi var där så hade vi en fototävling. Man skulle t.ex. dansa tango med en främling, beställa en korv med börd utan börd och korv men bara senap, fria till en främling.
Vi han tyvärr inte se oss om i köpenhamn någonting men vi skulle i varje fall besöka lilla sjöjungfrun...

En bra midsommar hade vi med midsommarmidda, grilla hamburgare på en åten, åt jordgubbar, mellodifestivalen men ingen midsommarkrans tyvärr... jaja ;)

Här kommer vi till Malmö och Malmötornet

Sista samlingen för detta lägret... hej då alla kompisa ;/

Tåget på vägen hem...

Hade verkligen ett jätte bra läger. De bästa dagarna i mitt liv har jag haft. Längtar så mycket till nästa läger. Fats inte just nu, för nu e jag rätt förkyld ;)

Ses snart Elida!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)