torsdag, juni 4

Näst sista dan

Idag var "tack och hej då ni är bäst"-dagen. Det vill säga att vi hade TTF (typ klassmöte) sista gången för i år. Var lite sad eftersom att våran klassföreståndare som alla älskar (alltså hela skolan älskar honom) ska byta klass och ha EK nu när vår andra klassföreståndare som vart mammaledig är tillbaka. Men förhoppningsvis så har jag fortfarande kvar honom som mentor.
Idag gav vi också våra lärarna sina presenter från klassen. Vi hade fixat värdegåvor från Unicef eller någon liknande, typ vaccin och sånt, och de blev verkligen jätteglada för det. Så det var väldigt roligt. Sen så gav vi även en av våra lärare en lite skämtpresent, nämligen en selfiestick eftersom att han har drivit med vår kurs fotografisk bild och sagt att det är en "selfie-course". Det var rätt roligt och han blev faktiskt jätteglad för det också, haha.
Sedan så var det även dags för avslutningsshowen som var lika bra som vanligt. Mycket filmer, dans och sång. Vår klass bidrog med en jättefin video från Berlin som en i klassen hade gjort. Men måste ändå säga att dance
battlen mellan lärarna var det som var absolut bäst.
Avslutningsshowen bjuder alltid på hur mycket skratt som helst. Den här gången höll vi till och med tiden. Kan det bli bättre?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)