torsdag, oktober 22

Höst

Skrattar lite generat när jag ser hur längesedan det var jag bloggade. Har aldrig riktigt lyckats återta bloggandet efter sommaren och har haft väldigt fullt upp. Eller har väldigt fullt upp. Väldigt mycket med skolan, träningen och seglingen. Har bland annat vart iväg för att segla i Stockholm och Danmark två helger i rad. Men mer om det kommer (kanske) vid ett annat tillfälle.
Sen senast har det ju dessutom hunnit med och bli höst på riktigt. Lite kallare och lite finare färger. Var ute i lördags för att fota och bara njuta av hösten. Det är så himla underbart ute när solen skiner. Man kan bara gå i skogen känna löven kring fötterna, doften av höst och suga i sig allt vackert. Det spelar ingen roll vart man rikta kameran, det är fint i 360° graders vinkel, åt alla håll. 
Hösten kan vara så himla varm när det är soligt och samtidigt vara kall och grå när det regnar. Men det funkar. För tvärt emot sommaren, där dåligt väder inte passar in alls, kan man bara mysa inne med gosiga kläder, te och en bok eller bra serie när det är dåligt väder. Så mys helt enkelt! Gillar verkligen hösten.
Höstbarn













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna en komentar så blir jag glad^^
(välj profilen: anonym eller namn/webadresss/nått sånt/)